Vážení uživatelé a ctění blogeři! 

Po úspěšném loňském ročníku vyhlašujeme druhé kolo soutěže o nejlepší blog roku!

Harmonogram soutěže

Letošní klání bude stejně jako to loňské dvoukolové. 
Nominace: 06.05.2018 - 31.5.2018
V první fázi může každý registrovaný uživatel nominovat svůj oblíbený blog a to zasláním jeho názvu, webové adresy a jména (přezdívky) jeho autora na redakční mail [email protected]. Každý autor může nominovat nanejvýše tři blogy. 

Výběr nejlepších blogů: 1.6.2018 - 30.6.2018
Vítězové budou vybíráni jak uživateli Signálů ve veřejné anketě, tak odbornou porotou. 
Uživatelé vyberou tři nejlepší blogy, porota jeden. 

Do ankety se mohou zapojit ty blogy, na nichž jsou publikovány alespoň tři autorské příspěvky a zároveň byl vložen alespoň jeden příspěvek v průběhu roku 2018. Automaticky jsou vyřazeny redakční blogy.

Aktualizovaná kompletní pravidla soutěže jsou již k dispozici. Postupně vám představíme nové složení poroty i odměnu, která bude čekat na vítěze. V této chvíli můžeme potvrdit, že jako loni nebudou chybět chytré telefony a tablet od našeho sponzora Kristýna Služebníka

Vyhlášení

Slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Blog roku signály.cz 2018 proběhne v rámci Festivalu UNITED. Blog s nejvyšším počtem hlasů uživatelů získá čestný titul Blog roku signály.cz 2018.

Z prvního ročníku

O průběhu loňského prvního ročníku soutěže jsme informovali v rámci tohoto redakčního blogu. Výsledky a jména výherců, stejně jako reportáž z vyhlašování na CSM v Olomouci najdete přímo zde

Těšíme se na vaše příspěvky a nominace! 

PixaBay/CC0 Creative Commons


V případě dotazů nebo nejasností pište na mail [email protected] nebo na [email protected]