Vážení uživatelé a ctění blogeři! 

Také letos chceme ocenit ty nejlepší blogery na našem portálu a povzbudit ty, kteří se k založení blogu teprve chystají. Vyhlašujeme třetí ročník soutěže o nejlepší blog roku!

Harmonogram soutěže

Letošní klání bude stejně jako ta předchozí dvoukolové. 

První kolo: Nominace 04.06.2019 do 30.6.2019
V první fázi může každý registrovaný uživatel nominovat svůj oblíbený blog a to zasláním jeho názvu, webové adresy a jména (přezdívky) jeho autora na redakční mail [email protected]. Každý autor může nominovat nanejvýše tři blogy. 

Druhé kolo: Výběr nejlepších blogů 05.7.2019 do 31.7.2019
Vítězové budou vybíráni jak uživateli Signálů ve veřejné anketě, tak odbornou porotou. 
Uživatelé vyberou tři nejlepší blogy, porota jeden. 

Podmínky účasti

Do ankety se mohou zapojit ty blogy, na nichž jsou publikovány alespoň tři autorské příspěvky a zároveň byl vložen alespoň jeden příspěvek v průběhu roku 2019. Automaticky jsou vyřazeny redakční blogy.

Aktualizovaná kompletní pravidla soutěže jsou již k dispozici. Postupně vám představíme nové složení poroty i odměnu, která bude čekat na vítěze. V této chvíli můžeme potvrdit, že jako loni nebude chybět příjemný víkend v Domě sv. Josefa na Gruni v Beskydech! 

Vyhlášení

Slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Blog roku signály.cz 2019 proběhne v rámci Festivalu UNITED. Blog s nejvyšším počtem hlasů uživatelů získá čestný titul Blog roku signály.cz 2019.

Těšíme se na vaše příspěvky a nominace! 

 

V případě jakýchkoli dotazů nebo nejasností se obracejte nejlépe na mailovou adresu [email protected]